Lördag den 27 november kl. 11.00 – 15.00 inviger vi vår Gårdsbutik.

”Plötsligt händer det” har väl aldrig stämt så bra. Vi har många besökare på gården och vi får ofta frågan om vi har en gårdsbutik. Tanken har legat och grott och plötsligt stämde tajming och möjligheter så då slog vi till. Gårdsbutiken hittar du som en del av vårt kontor. Ingång är på långsidan av huset.

I butiken hittar du vårt eget kött, färs och hamburgare. Här finns också Krögartalg, Guldtalg, våra egna sugrör och rökflis. På hyllorna hittar du också många andra fina, noga utvalda produkter som kommer att trivas i ditt kök. Vad sägs om granskottsolja, Karl-Johan olja, pruneller, syltade granskott, delikatesspotatis och krispiga chips, öl gjord på svenskodlad humle, must och cider från Äppeldalen, mumsiga ostar och handgjord choklad. Vi har också specialimporterad kanel från SriLanka samt andra purfärska kryddor direkt från vår vän Rawindra.

Men andra ord… det finns många anledningar att komma och besöka oss.

Kocken lagar mat i trädgården
Under invigningsdagen finns härliga kocken kocken Gustav Arnell från ”Vi kan mat” på plats för att laga mat i vår trädgård. Vill du prova vårt kött tillsammans med lokala råvaror kan du köpa smarriga smakportioner för 30 kr/styck. Tar du tre smakportioner och en dricka, för 100 kr, får du en smaklig lunch. I butiken har vi också fina erbjudanden under invigningsdagen.

Klappa kossor och titta på traktorer
Ladugården är öppen för den som vill klappa en ko eller se hur vår djur har det. Man kan också provsitta i en av våra teknikfyllda, moderna traktorer eller kika på våra olika maskiner.

Vi är ju numera fossilfria och du kan också passa på att tanka din dieselbil med HVO på vår nya mack. Erik från Energifabriken finns också på plats och kan berätta mer om hur det fungerar och vad HVO är.

Gårdsbutiken kommer att vara öppen fredagar 15.00-18.00 och lördagar 11.00-15.00 fram till jul.

Varmt välkommen!

Besök vår butik

Här kan du beställa Krögartalg och läsa om våra övriga produkter.