Boka din köttlåda
Klimatcertifierad köttlåda från våra pensionerade mjölkkor.
Inga produkter i varukorgen.
Välkommen till oss lördag och söndag den 11-12 september. Mellan klockan 10 och 16 öppnar [...]
Titta här vilket härligt gäng – vi ska hitta på spännande saker i höst. Vi [...]
I våras sådde vi nästan 1 000 m2 fleråriga örter. Nu har alla vilda bin [...]
I juni träffades vi på Ellery Beach house och pratade affärsutveckling. Exceptionell råvara arrangerade en [...]
Lördag den 15 maj var det Ko-släpp på Kopensionatet. Trots att det regnade var det [...]
”Det här är slowfood på riktigt!” Med anledning av vår nominering till Årets klimatbonde blev [...]
Vår nya arbetskamrat Collin ska, så småningom, lära sig att valla kor men också vara [...]
Vår kor har många uppgifter innan de slutligen blir ett gott och nyttigt kött. De [...]
Vi säger vara OWAOOO och tusen tack!! Vi är verkligen otroligt stolta över nomineringen från [...]
”Hur kött blir till” är en utbildning på ca. 3 timmar, på plats på gården. [...]
I mars 2021 byter Krögarsmör namn till Krögartalg. Vi byter namnet för att säkerställa att [...]
Seminarium om hållbarhet. Alltid roligt att föreläsa och prata om det vi brinner för. Ännu [...]
Kocken Fredrik Eriksson bjuder på kött från Hagshultskossorna i TV4 Nyhetsmorgon Den välkända och mycket [...]
Tisdag den 19 januari föddes vår första kalv på Kopensionatet. Eftersom dagens namnsdag var Henrik [...]
Våra kor är inte uppfödda för att så snabbt som möjligt bli mat. De är [...]
Idag pratar jag om vårt samarbete med restauranger på LRF:s event ”Mer svenskt kött på [...]
Vi inleder ett samarbete med Paul Svenssons restaurang Fotografiska samt också med PaulTaylor Lanthandel. Fotografiska [...]
När du presenterar köttet för dina middagsgäster, behöver du komma ihåg fem saker: Pensionerade mjölkkor [...]
”Hur får vi mer lokala produkter på tallriken?” Under Almedalsveckan deltog vi i Martin & [...]