Smakprofil: En djup sötma med en kryddig touch.
ANVÄNDNING: Perfekt på low and slow BBQ, applicera generöst på fläskkött eller kyckling låt stå i 15 minuter före tillagning.
Hardcore Carnivore Sweet BBQ innehåller ingen Glutamat (MSG) och inga artificiella färgämnen.
Innehåll: Vitt socker, salt, farinsocker, paprika, fruktos, kryddor, torkad vitlök och lök, senap, kiseldioxid (klumpförebyggande medel mindre än 2%).
Ursprung: USA,
Vikt: 347 g
Förvaras torrt, svalt och mörkt.
Skapad av Jess Pryles och ”Proudly made in Texas”
Om Jess Pryles:
”Australian by birth, Texan by choice”, Jess Pryles är en respekterad expert inom Texas BBQ och tävlings-BBQ. Hon är grundare till Australasian Grill Alliance, skaparen av Hardcore Carnivore-serien av rubs. Förutom att föreläsa vid evenemang sponsrade av institutioner som Texas A & M University, American Meat Science Association och Texas Beef Council, medverkar hon också på olika tv-program som Food Network och Today. Hon har även intervjuats i publikationer som Parade, Food & Wine, och Austin Chronicle, bland andra. Jess bor och verkar från Austin, Texas.