Gårdsbutik Växjö

Välkommen till Hagshults gårdsbutik och webbutik!

Upptäck Hagshults gårdsbutik och vår webbutik med noga utvalda produkter från vår egen produktion samt andra duktiga mathantverkare.

I centrala Småland, i hjärtat av Skillingaryd, välkomnar vi dig till en idyllisk gårdsbutik som många väljer att besöka när de passerar från olika delar av Sverige. Här står hållbarhet, djurens mående och klimatet i fokus. Där av vårt engagemang i en långsiktigt hållbar produktion.

Klimatcertifierat gräsbeteskött online

Vår passion för hållbarhet genomsyrar allt vi gör. Genom att bygga upp vårt kopensionat har vi skapat möjligheten att erbjuda klimatcertifierat gräsbeteskött. Vi strävar efter att kombinera omsorg för djuren med ansvarsfull produktion. Något vi vill erbjuda både dig som besöker gårdsbutiken samt de som inte har möjligheten att besöka oss utan väljer att köpa av oss via vår webbutik.

Vår gårdsbutik i Hagshult är fylld med delikatesser från trakten. Från styckesdetaljer till noga utvalda produkter från småskaliga hantverkare och producenter. Mycket av utbudet kan du som sagt även hitta i vår webbutik och beställa hem. Har du vägarna förbi gården kan vi även se till att ha din order plockad och klar när du kommer inom. Men vi vill självklart rekommendera er att stanna för ett trevlig och härligt besök på Sveriges första och enda kopensionat.

Leverans till Växjö genom webbutiken

Även om vi inte fysiskt finns på plats som gårdsbutik i Växjö kan du ta del av vårt sortiment genom vår webbutik. Vår onlinehandel gör det nämligen möjligt för dig som bor i Växjö att beställa stora delar av vårt sortiment vi har i webbutiken. Beställ allt från våra populära köttlådor till genuina hantverksprodukter. Vår webbplats erbjuder en smidig och trygg beställningsprocess. Du kan även boka köttlådor och få dem levererade till din dörr enligt överenskommen tid och pris.

Lokala delikatesser direkt till din dörr i Växjö

För er Växjöbor som uppskattar äkta hantverksprodukter utan onödiga tillsatser, erbjuder vår webbutik ett noga utvalt sortiment. Enkelt och tryggt kan du beställa våra lokalproducerade produkter och få dem levererade direkt till din dörr.

Besök vår gårdsbutik och kopensionatet

Om du har vägarna förbi Skillingaryd är du hjärtligt välkommen att besöka vår gårdsbutik och det charmiga kopensionatet. Förutom möjligheten att handla i vår fina butik får du även chansen att träffa vår vänliga bordercollie Jax.

Upptäck Hagshults Gårdsbutik fysiskt eller online – en plats där hållbarhet, kvalitet och lokalproducerat går hand i hand.

Hitta hit:

Från E4:an svänger du av avfart 86 Klevhult. Kör österut mot Hagshult i 4 minuter – välkommen nu är du framme!

Adressen är: Hagshultskossorna, Gräshult 2, Skillingaryd

 

En karta för att hitta till Kopensionatet