Gårdsbutik Göteborg

Välkommen till Hagshults gårdsbutiks & webbutik! 

Välkommen till Hagshults Gårdsbutik – en smakfull oas där lokala smaker och hållbarhet möts. Belägen i centrala Småland, närmare bestämt i Skillingaryd, är vår gårdsbutik en plats där kvalitet och omsorg om djuren står i fokus. Hos oss hittar du inte bara produkter, utan en hel upplevelse av svenskt lantbruk och genuin matkultur.

På Hagshult strävar vi efter att skapa en meningsfull koppling mellan producent och konsument. Genom att bygga upp vårt kopensionat har vi inte bara skapat en plats för hållbar djurhantering och lokal produktion, utan även en möjlighet för dig att vara en del av den resan. I vår gårdsbutik kan du förvänta dig en rik variation av lokala delikatesser, från färska grönsaker till klimatcertifierat gräsbeteskött

En smakresa direkt till ditt kök i Göteborg

Inte närhet till landsbygden, men vill ha kvalitetsprodukter som finns på gårdsbutiker? För att göra vår gårdsbutik ännu mer tillgänglig för dig i Göteborg erbjuder vi en smidig webbutik. Här kan du utforska och beställa våra produkter med samma omsorg och kvalitet som om du besökte oss personligen. Varje köp är inte bara en affär, utan ett stöd för lokala producenter och ett val för hållbarhet. Enkelt, bekvämt och med omtanke om varje produkt med en långsiktig hållbar produktion. Vi arbetar aktivt med hållbarhet så allt kött du köper av oss är klimatcertifierat, oavsett om du handlar hos oss på plats eller online i webbutiken.

I webbutiken har vi samlat en del av gårdsbutikens sortiment och noga utvalt utbud av vårt eget kött och chark samt produkter från småskaliga mathantverkare. Mathantverkare som valt att använda genuina råvaror utan tillsatser. Flera av produkterna har varit med på Nobelmiddagen, använts i tävlingar av Junior-kocklandslaget samt fått fina utmärkelser i olika sammanhang.

Även våra 10 kg köttlådor eller färslådor är ett populärt val att beställa hem, även för kunder som är bosatta i Göteborg. Genom vårt formulär kan du enkelt förbeställa din köttlåda, och den levereras sedan hem till dig på den överenskomna dagen till det överenskomna priset. Alternativt har du möjligheten att skapa ett abonnemang, vilket låter dig reservera köttlådor för hela året. Det bästa är att ingen förskottsbetalning krävs, vilket ger dig trygghet och garanterar att du får din köttlåda på något av de önskade leveransdatumen.

Vägarna förbi Småland och Skillingaryd?

Det finns många anledningar till att besöka oss och gårdsbutiken, så om du har möjlighet, gör ett besök och träffa våra djur, inspireras av våra produkter, och låt smakerna av landsbygden infinna sig.

 

En karta för att hitta till Kopensionatet