Gårdsbutik Stockholm

Välkommen till Hagshults gårdsbutiks & webbutik!

I centrala Småland närmare bestämt Skillingaryd ligger Hagshult Gårdsbutik. En grönskande plats där hållbart, svenskt och etiskt kött ligger oss varmt om hjärtat. Därför har vi valt att bygga upp vårt kopensionat som ger oss möjligheten att erbjuda klimatcertifierat gräsbeteskött. För oss är det viktigt med omsorg för djuren och en långsiktig hållbar produktion.

Utöver vår gårdsbutik i Hagshult vill vi kunna erbjuda våra egna varor till kunder i Stockholm. Så i vår webbutik kan du beställa allt ifrån styckesdetaljer till noga utvalda produkter från småskaliga hantverkare och producenter.

Beställa kött online i Stockholm

Även om vi inte fysiskt finns på plats som gårdsbutik i Stockholm, så kan du besöka vår webbutik. Här har du möjligheten att beställa stora delar av vårt sortiment som finns i gårdsbutiken. Till exempel är våra 10 kg köttlådor eller färslådor ett populärt val att beställa hem även för kunder som befinner sig i Stockholm. Via vårt formulär kan du boka köttlådan, som sen levereras hem till dig på avtalad dag och avtalat pris. Du kan även välja att sätta upp ett abonnemang, och på så sätt reservera lådor under året som kommer. Du behöver inte betala något i förväg och kan försäkra dig om att du får en låda något av datumen som du önskar.

Webbutik med noga utvalda produkter

Genom åren har vi även tagit fram ett utbud och sortiment av produkter från mathantverkare. Produkter som är äkta hantverkarprodukter utan onödiga tillsatser. Dessa hittar du i gårdsbutiken men även i webbutiken så bor du i Stockholm och vill beställa någon av våra lokalproducerade produkter kan du enkelt och tryggt lägga en beställning som skickas hem till dig på posten. Eller har du vägarna förbi kan vi plocka ihop din beställning och har den redo när du passerar oss.

Har du vägarna förbi är du välkommen att besöka vår gårdsbutik och fina kopensionat! Förutom att kunna handla i vår fina gårdsbutik kan du även får träffa bodercollien Jax!

En karta för att hitta till Kopensionatet