Gårdsrundan med lunch på Kopensionatet 9-10 september 2023
9 – 10 september är det dags för Gårdsrundan 2023 Varmt välkommen till oss. Gården [...]
aug
Kopensionatet är med på Rusken runt 26-27 augusti 2023
Välkommen hem till Hagshultskossorna under Rusken Runt! Lördag och söndag den 26 och 27 augusti [...]
aug
Ragù classico bolognese med nötfärs och fläsksida
Detta receptet på hur en typisk Ragù ska tillagas gavs ut av en italiensk matmyndighet [...]
aug
Grillad BBQ-biff med chilimajonnäs och sötpotatisstrips
En bra grillad biff serverad med chilimajonnäs, krispiga sötpotatisstrips och grillad majs är svårslaget på [...]
jul
Pizza con le polpette
Pizza är ju kanske något av det godaste som finns! Detta är en pizza med [...]
jul
Tomat-tarte tatin
Tomat-terte tatin är något för alla tomatälskare där ute. Med massa härliga tomater, vitlök och [...]
jul
Biff Rydberg
Biff Rydberg är en riktig klassiker och riktigt, riktigt gott. Oxfilé, potatis, lök, ja allt [...]
jul
Spicy beef taco
Vi älskar tacos i alla former. Det går att göra den precis hur man vill [...]
jun
Grillad biffsallad
Sallad är perfekt eftersom man kan ha i precis det man tycker om. Det är [...]
jun
Gravad nötrulle
Att grava livsmedel är något vi gjort länge för att förlänga hållbarheten på t.ex. fisk [...]
jun
Grillad högrev med grillad potatissallad
Grillad högrev är en självklarhet på sommaren. Här görs den med en så kallad reverse [...]
jun
Perfekta pommes frites
Hur gott är det inte med helt perfekt salta och krispiga pommes? Det passar som [...]
jun
Zucchini- och bönfritters med tomatsås
Ta vara på dina bröd- och ost-rester och laga fritters! Tillsammans med zucchini blir det [...]
maj
Flankstekstacos
Tacos är en riktig klassiker som går att göra på oändligt olika vis och med [...]
maj
Vad är klimatcertifiering?
Svenskt Sigill Klimatcertifierad – för ett minskat klimatavtryck … och hållbarhet på riktigt! För oss [...]
maj
Så här såg det ut på årets Ko-släpp 2023
Lördag den 13 maj, kl. 11.00 var det dags! Då öppnade vi portarna till ladugården [...]
maj
Yakiniku på entrecôte
Yakiniku är en japansk klassiker som är magiskt god och dessutom lättlagad. Den görs på [...]
maj
Grillfestival och föreläsningar 26-27 maj, 2023
Fredag och lördag den 26 och 27 maj är det Grillfestival i Jönköping. Vi finns [...]
maj
Lär dig om den femte grundsmaken umami
Umami är en av de fem grundsmakerna, tillsammans med sötma, salt, surhet och beska. Umamismaken [...]
maj
Magisk tartar med krispiga tillbehör
Tartar funkar lika bra som förrätt eller varmrätt. Detta receptet på tartar innehåller en magisk [...]
maj