Att använda: tillsätt lagom mängd av såsen till ditt valda protein för att skapa burnt ends.
Passar även bra på kycklingvingar och short ribs.
Ingredienser:
tomatpuré, socker, destillerad vit vinäger, hickory-rök,
melass, paprika, salt, chilipeppar, modifierad majsstärkelse, paprikaoleroresin, vitlök, lök, jalapeno, citronsyra, xantangummi
Ursprung: USA.
Vikt: 540 g,
Förvaras: torrt, svalt och mörkt, bruten förpackning i kylskåp
Miljö: separera lock från behållare vid återvinning
Skapad av Jess Pryles och ”Proudly made in Texas”
Om Jess Pryles:
”Australian by birth, Texan by choice”, Jess Pryles är en respekterad expert inom Texas BBQ och tävlings-BBQ. Hon är grundare till Australian Grill Alliance och skaparen av Hardcore Carnivore-serien av rubs. Förutom att föreläsa vid evenemang sponsrade av institutioner som Texas A & M University, American Meat Science Association och Texas Beef Council, medverkar hon också på olika tv-program som Food Network och Today. Hon har även intervjuats i publikationer som Parade, Food & Wine, och Austin Chronicle, bland andra. Jess bor och verkar från Austin, Texas.