Smör har en unik förmåga att locka fram nya smaker från andra ingredienser. Detta är möjligt tack vare att smör innehåller över 100 naturliga aromämnen.
Förpackningarna är 100% återvinningsbara.
Till köttet
Nöt, fågel eller fläsk. Lägg på en klick av det vispade smöret när köttet är färdiglagat och låt det långsamt smälta medan tallriken bärs till bordet. Eller lägg ner en klick precis innan servering för fantastiska smaker.
Till soppan
En klick vispat smör av valfri sort lyfter den mest intetsägande soppa. Vispa i en klick i slutet av koktiden så både blankar du av soppan och förhöjer smaken.
Till brödet
Skiva ett riktigt bra surdegsbröd och bred ut en rejäl klick Roasted Garlic. Ugnsrosta i 200 grader 5-7 minuter. Njut. Du kommer aldrig vilja äta ett vanligt vitlöksbröd igen.
Till grönsakerna
Det vispade smöret förhöjer smaken på alla grönsaker och rotfrukter. Pröva till nykokt sparris – du blir inte besviken. Testa även ugnsbakade rödbetor med Roassted Garlic-smöret som kommer få dina smaklökar att jubla.
Till pastan
Vilken är din favoritpasta? Pröva trolleritricket med vispat smör nästa gång. Till exempel spagetti som du toppar rikligt med ditt favorit smör så lätt och enkelt. Den enklaste vardagspasta förvandlas till ett kulinariskt mästerverk.