Lindhags marmelader har alltid smaker som gifter sig i en perfekt kombination, som är svår att motstå.
Alla marmelader passar perfekt både på frukostmackan och på ostbrickan.
Smaker och ingredienser
Baberiba: Rabarber, jordgubbar, prosecco, socker, citron, pektin – supergod till våfflor och ost. Har fått utmärkelsen Great taste
Balla hallon: Hallon, lakritsrot, citron, socker, pektin. En fin och mycket harmonisk balans mellan hallon och lakrits.
Goa: 80% aprikos, citron, grön kardemumma, socker – God till brie och camembert.
Pärongrappino: Päron, citron, grappa, socker, pektin – fantastisk till dessertostar. En marmelad med vuxen smak.
Syrliga: Citron, bergamott, Limoncello, socker, pektin – Ljuvlig syra.
Burken innehåller 130g.
Om Lindhags delikatesser
I det lilla kokeriet på landsbygden sprider sig dofterna av hallon, jordgubbar och andra bär och frukter som blir till marmelad, sylt och saft. Hos Lindhags bedrivs mathantverk i småskalig anda – det vittnar diplomen om på väggen – och medaljer har tagits i SM i Svenskt Mathantverk och Great Taste Awards finns också med i samlingen.
De råvaror som går att odla i Sverige kommer från närbelägna och egna odlingar. Lindhags följer på så sätt flertalet av sina produkter från ”ax till limpa”, något vi är väldigt stolta över. De använder inga tillsatser i sina produkter, förutom ett citruspektin på skal och kärnor i marmeladerna och sylten.
Ett familjeägt företag som hela tiden växer och expanderar men som inte ruckar på den småskaliga hanteringen för att bibehålla bästa kvalitén och de goda smakerna.