En riktigt genuin julmarknad i härlig miljö.

Nu är det dags att börja planera för god mat och fina juklappar till årets julfirande. Lördag och söndag 18-19 november träffar du oss på Segerstads julmarknad. Vi står inomhus i gymnastiksalen. Hos oss kommer du att hitta vår korv och lufttorkat kött, Krögartalg och Guldtalg, vår egen öl, hudvårdsprodukter av vår talg samt vackra skinnprodukter och tidlösa redskap av ek… och säkert lite till…

Datum: 18-19 november (lördag och söndag)
Kl. 10.00 – 17.00
Plats: Stora Segerstads lantbruksgymnasium, Reftele

Segerstad julmarknad är en upplevelse för hela familjen. Runt 70 utställare säljer lokal mat och hantverk och dessutom finns det utställningar, möjlighet att titta på gårdens djur och maskiner, besöka museet för veterantraktorer eller kanske åka en tur med traktor och vagn.

Julmarknaden på Segerstad erbjuder servering med gröt och smörgås eller kaffe med hembakat kaffebröd. På innergården säljer Scouterna hamburgare.

David och Ulrica på julmarknaden 2022.

Om Julmarknad på Segerstad

Julmarknaden på Segerstad i Småland började 1996 och är sedan 2006 ett samarrangemang mellan Hushållningssällskapet Jönköping och Region Jönköping. Segerstad är en perfekt miljö med härliga herrgårdshus och stor parkering. Idag bedrivs gymnasieundervisning med naturbruksinriktningar och för den som är intresserad av skolan finns det möjlighet att både få se verksamheten och träffa lärare och elever. På Segerstad finns dessutom ett veterantraktormuseum som är öppet med möjlighet att åka en tur med traktor och vagn.

Besök vår butik där det passar dig

Här hittar du ett härligt utbud av vårt eget kött och chark samt noga utvalda produkter från småskaliga mathantverkare.