Välkommen till Smålands korvfestival i Hagshult!

Lördag den 16 mars 2024 är det premiär för Smålands korvfestival.
Här hittar du korv för alla smaker tillsammans med smarriga tillbehör och goda drycker.

Det kommer bli en riktig folkfest!

ÄT KORV

Jajjemen, på festivalen kommer du kunna äta och smaka alla möjliga sorters korv. Det kommer även finnas diverse tillbehör! Allt för en rejäl smakupplevelse.

KÖP KORV

När du smakat massa korv kan du självklart köpa med dig mer hem. Man kan ju inte få nog av korv. Kanske upptäcker du en ny favorit?

PRATA KORV

Såklart kommer du också kunna prata korv. Samtala med tillverkare och entusiaster för att lära dig mer om korv och alla möjliga tillbehör.

En festival för alla

Smålands korvfestival passar alla – oavsett om du älskar korv, ännu inte upptäckt korvens underbara värld eller bara är nyfiken, så är detta mötesplatsen för dig.

På festivalens egen hemsida kan du läsa mer: Smålands korvfestival

Smålands korvfestival är årets folkfest

Smålands korvfestival arrangeras av Hagshultskossorna, Sveriges första och enda Kopensionat, och är öppen för alla nuvarande och aspirerande korvälskare för att hylla den folkkära korven.
Den 16 mars 2024 är det premiär och det kommer finnas korv i överflöd samt passande tillbehör och drycker – allt för en magisk korvupplevelse!

Du kommer kunna samtala med tillverkare och entusiaster, kanske provsmaka en korvsort du aldrig ätit innan och självklart köpa med dig din nya favorit hem.

Säkra din plats redan nu: Boka biljett nu

För att det ska bli en trevlig och skön festival utan för mycket köer och trängsel så har vi satt maximalt antal besökare till 500 personer. Om det finns biljetter kvar kommer vi att sälja på plats under festivalen, men vill du vara säker så rekommenderar vi att du köper din biljett redan nu på nätet.

Besök vår butik där det passar dig

Här hittar du ett härligt utbud av vårt eget kött och chark samt noga utvalda produkter från småskaliga mathantverkare.