Denna tartarsås är god till både fisk och kött, men framför allt till en fantastisk entrecotemacka. Den är enkel, snabb och otroligt god!
Tillagning 20 min
Ingredienser
- 1/2 gul lök, fintärnad
- 1 äpple, skalat och fintärnat
- 2 msk rapsolja
- 1/2 tsk gurkmeja
- 150 g saltgurka
- 60 g syltlök
- 1 knippe persilja, hackad
- 2 dl majonnäs
- salt och svartpeppar
Gör såhär
- Hacka löken och äpplet fint. Fräs löken och hälften av äpplet i rapsolja utan att det tar färg. Tillsätt gurkmejan och låt svalna.
- Fintärna saltgurka och syltlök. Blanda dem med den stekta äppel- och lökblandningen, resten av äpplet, persilja och majonnäs.
- Smaka av med salt och peppar.
- Njut!
Recept: Paul Svensson
Spara receptSummary
Recipe Name
Tartarsås
Author Name
Paul Svensson
Published On
Cook Time
Total Time
Besök vår gårdsbutik
Här hittar du ett härligt utbud av vårt eget kött och chark samt noga utvalda produkter från småskaliga mathantverkare.