Ja du läste rätt. Lisa Lemke har tagit fram det bästa receptet som finns på tomatsås till pizza. En av hemligheterna är att ha i lite parmesan i såsen. Nästa gång du lagar pizza är det denna såsen du ska göra. Den är även perfekt att frysa in.
Ca 4 dl sås (ca 8 pizzor)
ca 10 minuter
Ingredienser
- 1 burk/tetra krossade tomater av fin kvalitét (ca 400 g)
- 2 msk tomatpuré
- 2-3 rivna vitlöksklyftor
- 1 dl finhackad basilika
- 1 1/2 dl finriven parmesan eller grana pradano
- salt och peppar
Gör såhär
- Häll alla ingredienser i en skål och mixa såsen slät.
- Smaka av ordentligt med salt och peppar, såsen ska ha mycket smak.
- Njut av en smakrik sås på pizzan, du kommer aldrig vilja äta någon annan.
Recept: Lisa Lemke
Summary

Recipe Name
Tomatsåsen till en pizza
Author Name
Lisa Lemke
Published On
Preparation Time
Total Time
Average Rating





Besök vår butik
Här kan du beställa Krögartalg och läsa om våra övriga produkter.