Guider & tips
Här har vi samlat smarta tips och trix för hur du tar din matlagning till nästa nivå. Lär dig till exempel om styckdetaljernas struktur och konsistens, vad marmorering är och hur du lyckas med grillningen. Matlagning blir vad man gör det till och man lägger det på den nivån man känner sig bekväm med, därför passar dessa guider allt från nybörjaren till den mer avancerade hemmakocken. Smaklig läsning!
En guide till perfekt temperatur på oxfilén
En guide till perfekt temperatur på oxfilén Att tillaga oxfilé till perfektion är en konstform [...]
Lyckas med Flankstek
Flank är en härlig detalj med mycket smak. Som styckningsdetalj är den mör, avlång och [...]
Smör som smakhöjer dina rätter
Smör som smakhöjder dina rätter När man grillar är det trevligt att kunna göra allting [...]
Så tillagar du en saftig ryggbiff
Saftig och god ryggbiff Jag vill ha en saftig och god ryggbiff som gör att [...]
En guide till perfekt grillat kött
Grillning är en av de mest populära matlagnings metoderna, speciellt när det kommer till att [...]