Arkiv
Restaurang Yonder serverar kött från Hagshultskossorna
Nu kan du njuta av vårt goda kött, härligt tillagat av de duktiga kockarna på [...]
Swedese’s vänner
Titta här vilket härligt gäng – vi ska hitta på spännande saker i höst. Vi [...]
jun
Affärsutvecklingsmöte
I juni träffades vi på Ellery Beach house och pratade affärsutveckling. Exceptionell råvara arrangerade en [...]
jun
Intervju i radio
”Det här är slowfood på riktigt!” Med anledning av vår nominering till Årets klimatbonde blev [...]
maj
Vi är nominerade till Årets klimatbonde, 2021!
Vi säger vara OWAOOO och tusen tack!! Vi är verkligen otroligt stolta över nomineringen från [...]
maj
Krögarsmör byter namn till Krögartalg
I mars 2021 byter Krögarsmör namn till Krögartalg. Vi byter namnet för att säkerställa att [...]
mar
Chef Fredrik Eriksson bjuder på carpaccio
Kocken Fredrik Eriksson bjuder på kött från Hagshultskossorna i TV4 Nyhetsmorgon Den välkända och mycket [...]
feb
Kalven Henrik
Tisdag den 19 januari föddes vår första kalv på Kopensionatet. Eftersom dagens namnsdag var Henrik [...]
jan
Nytt samarbete – Paul Svenssons Fotografiska
Vi inleder ett samarbete med Paul Svenssons restaurang Fotografiska samt också med PaulTaylor Lanthandel. Fotografiska [...]
okt