Arkiv

Restaurang Yonder serverar kött från Hagshultskossorna

Nu kan du njuta av vårt goda kött, härligt tillagat av de duktiga kockarna på [...]

Swedese’s vänner

Titta här vilket härligt gäng – vi ska hitta på spännande saker i höst. Vi [...]

Affärsutvecklingsmöte

I juni träffades vi på Ellery Beach house och pratade affärsutveckling. Exceptionell råvara arrangerade en [...]

Intervju i radio

”Det här är slowfood på riktigt!” Med anledning av vår nominering till Årets klimatbonde blev [...]

Vi är nominerade till Årets klimatbonde, 2021!

Vi säger vara OWAOOO och tusen tack!! Vi är verkligen otroligt stolta över nomineringen från [...]

Krögarsmör byter namn till Krögartalg

I mars 2021 byter Krögarsmör namn till Krögartalg. Vi byter namnet för att säkerställa att [...]

Chef Fredrik Eriksson bjuder på carpaccio

Kocken Fredrik Eriksson bjuder på kött från Hagshultskossorna i TV4 Nyhetsmorgon Den välkända och mycket [...]

Kalven Henrik

Tisdag den 19 januari föddes vår första kalv på Kopensionatet. Eftersom dagens namnsdag var Henrik [...]

Nytt samarbete – Paul Svenssons Fotografiska

Vi inleder ett samarbete med Paul Svenssons restaurang Fotografiska samt också med PaulTaylor Lanthandel. Fotografiska [...]