Davids Hagshultsburgare

En riktigt bra burgare ska göras av fet, hängmörad färs från Hagshultskossorna.

Vår egen hobbykock David Björnhag Killander meckar burgare hemma i köket.

För att göra en bra smash burgare gör du en puck (en boll) av köttfärsen. Bollen trycker du sedan ut genom att pressa ner den i stekpannan, gärna med hjälp av något i metall, tex en liten kastrull.

Självklart steker du i Krögartalg eftersom det tillför ännu mer smak och ger en krispig och extra god yta.

Bästa brödet är hembakat Potatobun, en egen dressing, karamelliserad lök, Burgarcheddar från Wäddö gårdsmejeri och krispig isbergssallad.

David njuter sin egen Hagshultsburgare
Smashed burger i potatobun – MUMS!
Smashed burger
Smashed burger på fat

Besök vår butik

Här kan du beställa Krögartalg och läsa om våra övriga produkter.