Davids Hagshultsburgare

En riktigt bra burgare ska göras av fet, hängmörad färs från Hagshultskossorna.

Vår egen hobbykock David Björnhag Killander meckar burgare hemma i köket.

För att göra en bra smash burgare gör du en puck (en boll) av köttfärsen. Bollen trycker du sedan ut genom att pressa ner den i stekpannan, gärna med hjälp av något i metall, tex en liten kastrull.

Självklart steker du i Krögartalg eftersom det tillför ännu mer smak och ger en krispig och extra god yta.

Bästa brödet är hembakat Potatobun, en egen dressing, karamelliserad lök, Burgarcheddar från Wäddö gårdsmejeri och krispig isbergssallad.

Summary
recipe image
Recipe Name
Smashed burger
Author Name
Published On
Cook Time
Total Time

Besök vår butik där det passar dig

Här hittar du ett härligt utbud av vårt eget kött och chark samt noga utvalda produkter från småskaliga mathantverkare.