Smashed burger
Davids Hagshultsburgare En riktigt bra burgare ska göras av fet, hängmörad färs från Hagshultskossorna. Vår [...]
Såhär ser vår utbildning ”Hur kött blir till” ut
”Hur kött blir till” är en utbildning på ca. 3 timmar, på plats på gården. [...]
Krögarsmör byter namn till Krögartalg
I mars 2021 byter Krögarsmör namn till Krögartalg. Vi byter namnet för att säkerställa att [...]
Ett seminarium med hållbarhet i fokus
Seminarium om hållbarhet. Alltid roligt att föreläsa och prata om det vi brinner för. Ännu [...]
Chef Fredrik Eriksson bjuder på carpaccio
Kocken Fredrik Eriksson bjuder på kött från Hagshultskossorna i TV4 Nyhetsmorgon Den välkända och mycket [...]
Kalven Henrik
Tisdag den 19 januari föddes vår första kalv på Kopensionatet. Eftersom dagens namnsdag var Henrik [...]
Visste du dessa fem fantastiska fördelar med kor?
Våra kor är inte uppfödda för att så snabbt som möjligt bli mat. De är [...]
Varför vi borde ha mer svenskt kött på våra restauranger
Jag har pratat om vårt samarbete med restauranger på LRF:s event ”Mer svenskt kött på [...]
Shortbreads à la Dussinkocken
Prova Sofia ”Dussinkocken” Goods goda kakor som blir spröda och fina med Krögartalg i receptet. [...]
Nytt samarbete – Paul Svenssons Fotografiska
Vi inleder ett samarbete med Paul Svenssons restaurang Fotografiska samt också med PaulTaylor Lanthandel. Fotografiska [...]
Fem snabba om Kopensionatet i Hagshult
När du presenterar köttet för dina middagsgäster, behöver du komma ihåg fem saker: Pensionerade mjölkkor [...]
Hagshultskossorna var med på Almedalsveckan 2018
”Hur får vi mer lokala produkter på tallriken?” Under Almedalsveckan deltog vi i Martin & [...]