Kopensionatet besöker Paul Svensson i Stockholm
I slutet av april var vi hos Paul Svensson och besökte PaulTaylor Lanthandel i Sundbyberg [...]
apr
Hagshultskossorna deltar på Världsutställningen i Dubai
Hagshultskossorna deltar under torsdagens Live talk och pratar på temat ”Recow – gamla mjölkkor from [...]
feb
Hagshultskossorna stödjer Musikhjälpen 2021
Vi är så stolta och glada över att vara en del av det fantastiska arbete [...]
jan
Hagshultskossorna öppnar Gårdsbutik 27 november 2021
Varmt välkommen till vår gårdsbutik Nu har vi öppnat vår alldeles egen gårdsbutik och vi [...]
nov
Ät lunch hos Hagshultskossorna
Lördag den 11 september, under Gårdsrundan, kan du boka en lunch hos Hagshultskossorna. Vi [...]
aug
Restaurang Yonder serverar kött från Hagshultskossorna
Nu kan du njuta av vårt goda kött, härligt tillagat av de duktiga kockarna på [...]
Hagshultskossorna är med på Gårdsrundan 11-12 september
Välkommen till oss lördag och söndag den 11-12 september. Mellan klockan 10 och 16 öppnar [...]
aug
Swedese’s vänner
Titta här vilket härligt gäng – vi ska hitta på spännande saker i höst. Vi [...]
jun
Små gärningar som bidrar till biologiskt mångfald
I våras sådde vi nästan 1 000 m2 fleråriga örter. Nu har alla vilda bin [...]
jun
Affärsutvecklingsmöte
I juni träffades vi på Ellery Beach house och pratade affärsutveckling. Exceptionell råvara arrangerade en [...]
jun
Intervju i radio
”Det här är slowfood på riktigt!” Med anledning av vår nominering till Årets klimatbonde blev [...]
maj
Våra kor är inte uppfödda för att så snabbt som möjligt hamna på en tallrik
Vår kor har många uppgifter innan de slutligen blir ett gott och nyttigt kött. De [...]
maj
Vi är nominerade till Årets klimatbonde, 2021!
Vi säger vara OWAOOO och tusen tack!! Vi är verkligen otroligt stolta över nomineringen från [...]
maj
Shepherd’s pie à la Hagshult
Här är en riktig klassiker! Enligt tradition görs Shepherd’s pie på lammfärs, men vi gillar [...]
apr
Filippas Cookies med Krögartalg
Chocolate chip cookies är ju bara så så gott! Extra goda och frasiga blir dem [...]
apr
Mjölkko i vin och vackra grönsaker
Det här receptet komponerade Paul Svensson till vinnaren av vår Köttlåda i Musikhjälpen 2020. Mjölkko [...]
Pulled bringa à la Hagshult
Pulled beef – Bringa från Hagshultskossorna Ingredienser 1,4 kg oxbringa (det går också bra att [...]
mar
Smashed burger
Davids Hagshultsburgare En riktigt bra burgare ska göras av fet, hängmörad färs från Hagshultskossorna. Vår [...]
mar
Såhär ser vår utbildning ”Hur kött blir till” ut
”Hur kött blir till” är en utbildning på ca. 3 timmar, på plats på gården. [...]
mar