Du har inga produkter i varukorgen.
Shepherd’s pie à la Hagshult Antal: 4 portioner Pajform: 25 cm diameter och 5 cm [...]
CHOCOLATE CHIP COOKIES MED KRÖGARTALG 50 g smör 50 g Krögartalg 1 dl strösocker 1 dl farinsocker 1 tsk [...]
Det här receptet komponerade Paul Svensson till vinnaren av vår Köttlåda i Musikhjälpen 2020. Mjölkko [...]
Pulled beef – Bringa från Hagshultskossorna Ingredienser 1,4 kg oxbringa (det går också bra att [...]
Davids Hagshultsburgare En riktigt bra burgare ska göras av fet, hängmörad färs från Hagshultskossorna. Vår [...]
”Hur kött blir till” är en utbildning på ca. 3 timmar, på plats på gården. [...]
I mars 2021 byter Krögarsmör namn till Krögartalg. Vi byter namnet för att säkerställa att [...]
Seminarium om hållbarhet. Alltid roligt att föreläsa och prata om det vi brinner för. Ännu [...]
Kocken Fredrik Eriksson bjuder på kött från Hagshultskossorna i TV4 Nyhetsmorgon Den välkända och mycket [...]
Tisdag den 19 januari föddes vår första kalv på Kopensionatet. Eftersom dagens namnsdag var Henrik [...]
[...]
Idag pratar jag om vårt samarbete med restauranger på LRF:s event ”Mer svenskt kött på [...]
Prova Sofia ”Dussinkocken” Goods goda kakor som blir spröda och fina med Krögarsmör i receptet. [...]
Bearnaisesås på Krögarsmör. Den perfekta såsen till kött (och mycket annat!) Ingredienser 6-7 äggulor (beroende [...]
En lyxig majonnäs med djupare, rundare smak som passar bra till tex råbiff. Ingredienser 2 [...]
Vi inleder ett samarbete med Paul Svenssons restaurang Fotografiska samt också med PaulTaylor Lanthandel. Fotografiska [...]
När du presenterar köttet för restauranggästen behöver du komma ihåg fem saker: Pensionerade mjölkkor (som [...]
”Hur får vi mer lokala produkter på tallriken?” Under Almedalsveckan deltog vi i Martin & [...]
Köp vårt unika Krögartalg.