Intervju i radio
”Det här är slowfood på riktigt!” Med anledning av vår nominering till Årets klimatbonde blev [...]
Våra kor är inte uppfödda för att så snabbt som möjligt hamna på en tallrik
Här är en liten film som gjordes av Lena Elf för LRF. Våra kor är [...]
Vi är nominerade till Årets klimatbonde, 2021!
Vi säger vara OWAOOO och tusen tack!! Vi är verkligen otroligt stolta över nomineringen från [...]
Shepherd’s pie à la Hagshult
Här är en riktig klassiker! Enligt tradition görs Shepherd’s pie på lammfärs, men vi gillar [...]
Filippas Cookies med Krögartalg
Chocolate chip cookies är ju bara så så gott! Extra goda och frasiga blir dem [...]
Mjölkko i vin och vackra grönsaker
Det här receptet komponerade Paul Svensson till vinnaren av vår Köttlåda i Musikhjälpen 2020. Mjölkko [...]
Pulled bringa à la Hagshult
Pulled beef – Bringa från Hagshultskossorna Ingredienser 1,4 kg oxbringa (det går också bra att [...]
Såhär ser vår utbildning ”Hur kött blir till” ut
”Hur kött blir till” är en utbildning på ca. 3 timmar, på plats på gården. [...]
Krögarsmör byter namn till Krögartalg
I mars 2021 byter Krögarsmör namn till Krögartalg. Vi byter namnet för att säkerställa att [...]
Ett seminarium med hållbarhet i fokus
Seminarium om hållbarhet. Alltid roligt att föreläsa och prata om det vi brinner för. Ännu [...]
Chef Fredrik Eriksson bjuder på carpaccio
Kocken Fredrik Eriksson bjuder på kött från Hagshultskossorna i TV4 Nyhetsmorgon När den välkända och [...]
Kalven Henrik
Tisdag den 19 januari föddes vår första kalv på Kopensionatet. Eftersom dagens namnsdag var Henrik [...]
Visste du dessa fem fantastiska fördelar med kor?
Våra kor är inte uppfödda för att så snabbt som möjligt bli mat. De är [...]
Varför vi borde ha mer svenskt kött på våra restauranger
Jag har pratat om vårt samarbete med restauranger på LRF:s event ”Mer svenskt kött på [...]
Shortbreads à la Dussinkocken
Spröda småkakor med Krögartalg – recept av Sofia ”Dussinkocken” Good Prova Sofia ”Dussinkocken” Goods goda [...]
Nytt samarbete – Paul Svenssons Fotografiska
Vi inleder ett samarbete med Paul Svenssons restaurang Fotografiska samt också med PaulTaylor Lanthandel. Fotografiska [...]
Fem snabba om Kopensionatet i Hagshult
När du presenterar köttet för dina middagsgäster, behöver du komma ihåg fem saker: Pensionerade mjölkkor [...]
Hagshultskossorna var med på Almedalsveckan 2018
”Hur får vi mer lokala produkter på tallriken?” Under Almedalsveckan deltog vi i Martin & [...]